Kalender over mærkedage 2020

by Brent Support
Kalender over mærkedage 2020

Kalender over mærkedage 2019

Som butiksindehaver er der vigtigt at skabe liv i din butik - det skal være spændende at komme igen for kunden. Fokus skal selvfølgelig være på sortimentet, men der er også andre muligheder. Nedenstående er en liste over mærkedage som du kan bruge i din markedsføring.

Januar

30. Modeuge  - Ide: Tag dine følgere med bag kulissen på modeugen. Opdater dem på de sociale medie om hvem i besøger og hvad de kan forvente sig af nye kollektioner. Send live fra CIFF eller showrooms.

Februar

14. Valentiens dag - Ide: Dagen står i kærlighedens tegn, så det samme skal din butik. Du kan udsmykke din butik og have specielle tilbud i dagens anledning. Især mændene bruger dagen til at forkæle deres udkårende, så du kan evt give en buket blomster gratis med hvert køb.

Marts

3. Fastelavn - Ide: Alle børn kan få gratis ansigtsmaling, imens mor/far shopper. Det giver ligeledes mor/far mere ro til at finde det helt rigtige outfit

3.  International dag for naturen - Ide: Sæt fokus på naturen, enten ved at sælge bæredygtigt tøj eller fx droppe bæreposer denne dag. Du kan ligelede reklamere med at x% af dagens omsætning når til et natur-velgørendeformål.

8. Kvindernes internationale kampdag - Ide: Sæt fokus på kvinderne, de fortjener det. "som tak for kampen giver vi 10%"
 
20.  International glædesdag

22.  International dag for vand

April

7.  International sundhedsdag

9. International Gin og Tonic dag - Ide: Salg af gin/tonic i butikken eller et aftenevent med gin-smagning

Maj

12. Mors dag - Ide: Mors skal forkæles og det måske i form af en gave fra far. Hold derfor et aftenevent et par dage før, hvor der serveres fadøl og pølser. Under eventet kan far få rådgivning i ved der skal handles ind til kæresten eller konen.

15. International familiedag - Ide: Skab et event for hele familien. Enten i åbningstiden eller som efter-luk arrangement (udnyt dine lokaler - du betaler alligvel huslejen)

Juni

1.  International dag for forældre - Ide: Forkæl mor/far. Skaf underholdning i butikken, som kan beskæftige mor/far imens de handler i ro og fred.

5. International miljødag - Ide: Ide: Sæt fokus på naturen, enten ved at sælge bæredygtigt tøj eller fx droppe bæreposer denne dag. Du kan ligelede reklamere med at x% af dagens omsætning når til et natur-velgørendeformål.

5. Fars dag - Ide: Sammensæt herre-sæt i ugerne op til Fars dag. Her er mersalg nøgleordet, da de fleste kvinder ønsker en velklædt mand. Giv evt en gratis øl med til hver salg - eller team op med den lokale barber, som kan give en gratis barbering ved køb over xxx Kr. 

Juli

30. International venskabsdag

August

12. International ungdomsdag

September

5. International dag for velgørenhed
21. International fredsdag


Oktober

1. International ældredag
11. International pigedag
31. Halloween
- Ide: Alle børn kan få gratis ansigtsmaling, imens mor/far shopper. Det giver ligeledes mor/far mere ro til at finde det helt rigtige outfit 

November

20. International børnedag - lav aktiviter for børnene på dagen. Har du en børnetøjsbutik, er den en mulighed for at give den fuld gas med tilbud og events.
 
29. Black Friday - Ide: gør som du plejer, fx sælg restlager til -60% eller gør det modsatte. Vi, Ziito ApS, besluttede i 2018 at holde lukket på Black Friday for at sætte fokus på det spild overforbruget skaber. Alle medarbejder samlede skrald hele dagen i lokalområdet. Det betød at vi endte i lokalemedia, live på P4, i TV2 og på forsiden af dr.dk - vi ved godt hvad vi vælger næste år.

December

24. Juleaften

31. Nytårsaften