📦Fragt 39 kr (Fri Fragt på ordrer over 400 kr ) - 📞 Kundeservice: 70707749 info@ziito.dk - 🔗 10 års garanti

Astrid Andersens SS19 kollektion - London Fashion Week Men

21 Juni, 2018

Astrid Andersens SS19 kollektion - London Fashion Week Men

Ziito leverede tøjstativer til fremvisning af AstridAndersen's SS19-kollektion for London Fashion Week, hvor bl.a. MØ deltog til look-book shoot af kollektionen. Ziito er glade for den tætte relation med Astrid Andersen og gør alt for at imødekomme hendes tanker og ønsker omkring stativerne. Samarbejdet har resulteret i nogle gennemførte arrangementer med bl.a. vores klassiske stativer og bænke. Fællesnævner for produkterne er det rå industrielle look. Samspillet mellem stål og det naturlige certificeret træ, skaber et tidsløst design – et design du har for livet.

Tøjstativer til fotoshoot 
Ziito har med års erfaring leveret mange stativer til forskellige fotoshoots og messer, hvilket gang på gang har været en succes. Ziito lægger stor vægt på det individuelle samarbejde og ønsker at skabe et look som lever 100% op til kundens behov. Til messer hos Jacket Required i London leverer vi over 1000 stativer to gange årligt, hvilket betyder at vi kan håndtere store mængder og stadig leve op til kundens ønske. For os, betyder de tætte relationer meget og sammen nyder vi at eksperimentere med designs og farver.

Bæredygtighed er det nye fashion
Det bæredygtige element i Ziitos brand er en gennemgående faktor for virksomhedens ånd. De rene materialer giver et klart billede af Ziito og er et udtryk for der ikke er lagt skjul på noget. Produkterne er rene – det samme er designet.

 

Ziito interior fashion week

Ziito interior London Fashion Week Men

Ziito interior London Fashion Week Men

Ziito interior London Fashion Week Men

Ziito interior London Fashion Week Men