Mendoza - London

25 april, 2018

Mendoza - London

Ziito interiør clothesrail
Ziito interiør
Ziito interiør clothesrail
Ziito interiør clothesrail
Ziito interiør clothesrail

Ziito x Mendoza

Mendoza er et herretøj mærke, som blev etableret i år 2003. Deres inspiration er I høj grad draget mod midten af 60’erne til slutningen af 70’erne, med en stærk vægt på britisk skræddersyning. Samtidig har butikken en sans for lækre materialer med fokus på tidens trends. 

Til tøjbutikken Mendoza i London, har Ziito leveret tøjstativer i galvaniseret stål med træpladen Eldr, som har et brændt brunt ydre, nærmere betegnet Swing Top Tøjstativer. Det færdige resultat skaber et flot, eksklusivt og simpelt look til butikken.


Da Ziitos designs er tidsløse, kan vi imødekomme kundernes forskellige stilarter, som hver for sig resulterer i en unik fremtoning. Alt efter butikstil, udtryk og varme i indretningen, kan vi tilbyde tidsløse designs med forskellige træ bearbejdninger. Mendoza har valgt den varmeste træ bearbejdning, som i dette tilfælde passer perfekt til ønsket.    

Swing Top Stativerne kan såvel benyttes som butik interiør til badeværelse interiør i hjemmet - det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du er i tvivl om hvilket stativ der vil passe bedst til din stil eller hvilket udtryk du stræber efter at få frem, kan vi altid tage en snak og dermed hjælpe dig bedst muligt!   

Kommentar fra kunde:Links:
Mendoza

Adresse: 
Unit 23
Portobello Green Arcade
281 Portobello Road
London
W10 5TZ

Kontakt:
Email: info@mendozamenswear.com
Phone: (+44) 020 8964 2992