Ny studiebolig?

Ny studiebolig?

Sommeren har ramt danmark og for mange unge betyder det nyt studie og ny studiebolig. Men ofte er der tale om små kollegieværelser eller delelejligheder med meget lidt plads. Vi ved at det tit er en udfordring at få plads til både skabe, skrivebord og seng, så derfor vil vi gerne vise en nem løsning på problemet.

Vi sælger mange forskellige slags tøjstativer, både vægmoneret og fritstående stativer. Især de vægmonterede er super gode når pladsen er trang.

Tag fx vores Ziito railhang. Det er et billigt og simpelt stativ, som ikke fylder meget. Det kan sågår monteres over sengen - både på væg og i loftet. På den måde kan du spare meget plads på et lille værelse. Er pladsen lidt bedre, kan du fx overveje et Ziito Double eller Dress, så kan rumme meget tøj på forholdsvist lidt plads.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et andet sted hvor man kan optimere pladsen i en lille lejlighed er entreen. Her kan vores Wood Shelf Double Wall bruges til entremøbel, da der både er plads til overtøj, sko, hue og handsker. 
Ziito Shoe Bench er også et godt bud på et pladsoptimerende entremøbel. Vi har kombineret det klassiske skostativ med en bænk, så både det praktiske og bekvemelige er i fokus.