Bag om Ziito

Ziito ApS blev stiftet i 2014 af tre brødre: Simon, Jonas og Daniel. Virksomheden designer og producerer industrielle tøjstativer til en moderne indretning i hjemmet eller som moderne butiksinteriør. Vi forsøger løbende at optimere vores produkter og produktion i en miljøansvarlig retning. Vores produkter er lavet i praktiske og stærke materialer som sikrer en lang levetid. For at sikre en miljømæssig forsvarelig produktion, benytter vi os blandet andet af linolie, som er en naturlig olie lavet på hørfrø. Derved undgår vi kemikalier og sikre derfor både naturen og kunden et sundt produkt. 

Eldr er vores første kollektion af tøjstativer, kollektionen er produceret i galvaniseret stål og brændt nordisk fyrretræ. Efter vores første kollektion er Aska, Bál og Tré udviklet. Det er kollektioner af tøjstativer med samme funktionelle og minimaliske profil som Eldr, men med et anderledes udseende. De nordiske navne refererer til designet; Bál som betyder bål er en kollektion hvor det sorte brændte træ står i kontrast til det glitrende guld og violette stål.

Ziito er i dag en vigtig virksomhed på det europæiske marked for salg og udlejning af tøjstativer. Ziito har i dag lager og kontor i Fredericia, samt udvikling og kontor i København.

 

medarbejder Daniel Oxholm

Daniel Oxholm

Daniel designer på livet løs i vores designstudio i København Nordvest. 

Daniel ved alt om materialer, former og farver og har for det meste gang i mange designs på samme tid. Udover at designe tager Daniel sig af vores fashion events.

Daniel laver kunst i sin fritid.

 

 

Ziito medarbejder Jonas Oxholm

Jonas Oxholm

 

Hvis du ringer til Ziito kommer du sikkert til at snakke med Jonas, fordi han er vores CEO og ansvarlig for salg og marketing, så han ved alt om vores produkter. Derudover elsker han at hjælpe med at finde perfekte løsninger til vores kunders hjem. 

 

Jonas bruger tid med familien i fritiden.

 

 

Ziito medarbejder Simon Oxholm

Simon Oxholm

Når du klikker dig rundt på vores hjemmeside og glædes over at tingene fungerer, ja så er det simons fortjeneste - han står nemlig for vores webshopdesign og kodning. Simon bor til dagligt i Amsterdam.

Simon læser og spiller musik i sin fritid.

 

 

Ziito medarbejder Jonas Elkjær

Jonas Elkjær

 

Forestil dig en møbelproduktion hvor alt ligger i den fineste orden. Forestil dig så samme møbelproduktion i fuld gang med at producere møbler i træ og metal, hvor der bliver savet, olieret og pakket. Og forestil dig så igen den fineste orden. Sådan ser en dag ud hos Ziito, fordi Jonas er ved roret i produktionen.

 

Jonas er er vores logistikmand og elsker at tingene er i orden. Jonas sørger for at du får dine designs leveret til tiden.

 

Jonas er cykelrytter i fritiden.

 

Ziito medarbejder Mohammad El Nemer

Mohammed er den stærkeste mand i virksomheden. Du kan være sikker på at Mohammed har lavet en af delene på dit design, fordi han er stort set med i alle processorne under produktionen både oliering af træ, samling af dele og pakning. 

 

Mohammed fisker i fritiden.

 

 

Navervej 8

7000 Fredericia

info@ziito.dk

Mobil: 70707749 (Åben mandag-torsdag fra 7:00 - 14:00, fredag 8:00-12:00)

CVR: 36544066