📦Fragt 39 kr (Fri Fragt på ordrer over 400 kr ) - 📞 Kundeservice: 70707749 info@ziito.dk - 🔗 10 års garanti

Bord, bænke- og sofaben

Designet til at holde!


At finde de rigtige bordben kan være svært, som så meget andet findes de i alle former, materialer og farver. Hos Ziito har vi valgt at gøre det enkelt: for os handler bordben om funktionelt design som du ikke bliver træt af - i et materiale der holder i lang tid.

DIY plankebord

Hos Ziito finder du bordben til dit spisebordsprojekt. Bordbenene er lavet i kraftigt stål, og med 10 års garanti kan du være sikker på at dit DIY projekt bliver et langstidsholdbart et af slagsen. 
At finde de rette bordben er essentielt når det kommer til at lave et spisebord, bordplade og ben skal passe sammen, og de rette bordben sikrer at dit møbel bliver stabilt. Et par enkelt designede bordben er med til at sikre et stilrent DIY projekt som du ikke bliver træt af.

Bordben i stålBordben i stål bliver ikke bløde eller svage med tiden. Derfor kan dit DIY plankebord holde ligeså lang tid du har brug hvis du vælger at investere i bordben i stål. Derudover giver stålbordben karakter til dit DIY plankebord. Ved at vælge stærke bordben sikrer du et stabilt bord der holder længe. Kvalitetsfølelsen af bordet er afhængig af hvor stabilt det står og her er vores bordben i metal den perfekte løsning til et bord der holder i masser af år. Ziitos stålbordben er u-formede og bygget i stærkt firkantet stål, perfekt til dit kommende gør-det-selv plankebord. 

Arbejdsbord 

Vores bordben passer også til et arbejdsbord. Hvis du vil have et rustikt og holdbart skrivebord kan du parre vores bordben med en bordplade der passer bedst til din arbejdsform. Har du brug for et skrivebord til en computer er det måske en glat bordplade du skal have fat i, nem at rengøre og vedligeholde. Hvis du vil bygge et arbejdsbord til praktisk arbejde af forskellige slags, kan du sætte vores stålbordben med en bordplade i hårdt træ eller en bordplade med en kraftig belægning af laminat.
Spisebord

Et spisebord er samlingstedet i dit hus eller lejlighed. Måltider, lektier, fester her deles gode tider med venner. Som et af de mest brugte møbler i dit hjem er det vigtigt at det passer til dine behov og samtidig er robust. Vil du sammensætte dig eget spisebord for et unikt design der passer din smag?
Så Ziito’s bordben i stål en god løsning til dig der kan lide funktionelt og holdbart design. 
Vores ambition er at tilbyde en enkel og holdbar måde at skabe et mere personligt hjem på. Vores sorte bordben passer godt ind i langt de fleste slags interiør.


Frisk dit gamle bord op

Ved at opdatere et bord med et sæt nye bordben kan du puste frisk liv til et møbel samt løfte din indretning og gøre den mere personlig. Små detaljer i hjemmet gør den store forskel og det kan eksempelvis gøres ved at puste liv i gamle møbler. At genopfriske et gammelt bord med bordben i metal er også en bedre miljømæssig beslutning, i stedet for at smide noget med funktionsværdi ud så reparerer det og giv samtidigt et personligt præ til din indretning. Montering af Ziito bordbenMontering af Ziitos bordben er super nemt. Du sørger blot for at skrue bordbenene fast til bordpladen gennem de otte skruehuller. Bordbenene passer til alle materialer, så længer du sørger for at bruge de rette skruer alt efter hvilket materiale bordpladen er lavet af. Vi sælger løse bordben som passer til et hvilket som helst hjemmelavet bord.

Bænkeben

Vil du bygge en bænk som siddemøbel til dit DIY spisebord så har vi også bænkeben der passer med vores bordben. De er i samme industrielle design, kraftige og i metal.
Vores bænkeben i stål giver dig mulighed for at være kreativ. Du vælger selv hvilken type træ du bygger bænken af og i den længde der passer. Ved at bygge en bænk kan du selv vælge præcist hvad længde den skal være og på den udnytte plads i dit hjem på bedst muligvis.
Ved at kombinere vores bænkeben og bordben kan du lave et gennemført DIY projekt som holder lang tid, ved at vælge simple materialer i simple farver sikrer du at dit hjemmelavede design er tidsløst.


Montering af bænkeben

Vores bænkeben monteres nemt til den træplade du vælger at bruge som sæde til din bænk. Ved hjælp af de fire skruehuller i toppen af benene monteres de nemt og sikrer en stabil bænk.Ziito Bordben

SOFABORDBEN 

Hos Ziito har vi sofabordben i metal der passer til både vores bænkeben og bordben. Bygget i kraftigt stål er de perfekte til et rustikt sofabord. Du kan opfriske en gammel bordplade og montere vores sofabordben for et frisk nyt pust til stuen. 

Montering af sofabordben
På samme måde som de andre bordben er vores sofabordben enkle at montere. Hvert ben har frie skruehuller så du kan montere benene direkte op i den personlige bordplade du har valgt. 

U bordben
Bordben i u-form er mere stabile end konventionelle bordben. Vi har valgt at samle vores bord og bænkeben helt for perfekt stabilitiet og form-fuldenthed i designet. Så skal du ikke bekymre dig om dine møbler holder men istedet nyde deres funktion. 


Det er også muligt at købe både bænke og borde samlede med vores safepine bordplader.