Butiksinventar

Butiksindretning med unikt inventar


Butiksindretning spiller en afgørende rolle, når du vil differentiere din butik fra konkurrenterne og skabe en atmosfære, hvor dine kunder føler sig godt tilpas og inspirerede til køb. Og hvilken bedre måde end ved at inddrage flot butiksinventar i tidløse materialer, der skaber flotte kontraster og fremhæver butikkens varer.


Butiksinventar med sjæl

Hos Ziito producerer vi reolerborde, bænke, stativerhylder m.m. – alt sammen udformet med rå stålmaterialer og naturens flotteste træ fra vores unikke nordiske skove. Kombinationen af netop stål og træ giver et enestående udtryk, der på den ene side har tydelige referencer til industrielle møbler, og på den anden side udtrykker noget helt naturligt takket være det stilrene træ, der behandles med naturlige olier for at give det så autentisk en følelse som muligt. Det tydelige resultat er stativer, borde, bænke etc., hvis design alene kan bære deres tilstedeværelse i butikken, ligesom de naturligvis skaber en helt unik ramme om de varer, der placeres på butiksinventaret. Hvad end det er luksuriøse smykker, modetøj, delikatesser i en specialforretning eller noget helt fjerde, fremhæver det unikke design produktet, og skaber en udefinerbar stemning mellem pæn og industriel indretning. Det gør designet perfekt til livsstilsbutikkerne.


Gør butiksindretningen praktisk


Ville det ikke være praktisk, hvis du kunne indrette din butik og fremhæve særlige produkter, når efterspørgslen er størst? Det synes vi. Og derfor har vi tænkt dine behov til moderne butiksindretning ind i designet. Vi tilbyder både reoler og tøjstativer med og uden hjul. Det gør det nemt at rokere inventaret og f.eks.
opstille kampagneområde med udvalgte varer i fokus. Da du samtidig kan flytte rundt på hylderne, får du alle muligheder for at udnytte interiørets fleksibilitet og
skabe den butiksindretning, du drømmer om. Husk derudover at produkterne er skabt med stærkt galvaniseret stål, og altså ikke det bløde aluminium,
man ofte ser. Du kan derfor stole på stabiliteten – selv når du hænger bøjler med tungt tøj på stativerne eller pakker reoler og borde med tungere varer. Kvaliteten er høj, og de hårdføre materialer sikrer butiksinventar, hvor du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt konstruktionen holder.


Få også hjælp til messer m.m.


Foruden at hjælpe med butiksindretning har vi stor erfaring i at hjælpe med inventar til messepladser. Både reoler, borde og tøjstativer er blandt det mest efterspurgte butiksinventar, og særligt stativerne er populære. Blandt andet har vi leveret mere end 2.000 stativer til den største herretøjsmesse i London.

Kontakt os for at høre mere eller klik på de enkelte produkter her på siden for at se dine valgmuligheder i størrelser og farver.