FAQ

FAQ

Hvor meget holder jeres stativer til?

Vores tøjstativer er lavet i stålrør og er derfor meget stabile og holdbare. Altså kan du proppe det med tøj og det vil stadig stå stabilt.

Hvordan samler jeg mit tøjstativ?

Brugsvejledninger finder du lige her.

Hvor lang er jeres leveringstid?

Vores leveringstid er 1-4 arbejdsdage.  

Hvordan bliver jeres stativer fragtet?

Vi sender vores stativer med GLS. Der er mulighed for at få det leveret til døren, eller til en pakkeshop nær dig. Prisen er 55 kr uanset mængde/størrelse af pakke(r).

Er der rabat ved store ordrer?

Sidder du med en større bestilling, til en tøjbutik eller lignende - så send os endelig en forespørgsel på info@ziito.dk.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme når posten ankommer?

Hvis du ikke er hjemme vil GLS putte en seddel i din postkasse med information om hvor du kan hente din pakke. Det er også muligt at bestille din pakke til direkte levering i den nærmeste GLS pakkeshop.  

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Som kunde på www.ziito.dk har du 14 dages returret. Du har 14 dage til at lave en returhenvendelse og herefter 14 dage til at returnere varen. Hvis varen er taget i brug efterregnes en værdi på den brugte vare som refunderes til dig som kunde.
Ved returnering skal du dog selv betale fragtprisen. Ved reklamation bedes du rette kontakt til info@ziito.dk for at aftale nærmere om den specifikke reklamation.

Forbehold

Vi tager hos ziito.dk forbehold for trykfejl, prisændringer og lagerstyringsfejl.