SKAB DIN EGEN LØSNING

Du bestemmer!

Flere hylder
Et spejl på siden af møblet
En fastmonteret boks til opbevaring.
Ekstra højde og bredde
Ekstra fag

Send os en tegning

En god ide er altid at tage udgangspunkt i en af vores eksisterende stativer og så sætte de ting på som ønskes. Derudover også informere os om de ønskede mål. Så skulle vi have information nok.

Vi elsker at snakke om ideer

 Giv os et kald og lad os hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning. Til daglig hjælper vi med at udvikle interiør til Europas største messer, så vi kan helt sikkert nogle tricks, når det kommer til at designe praktiske og flotte løsninger.

SKABELONER. Tag et snapshot/mobil-billede og sæt mål, hylder, bokse eller spejl på tegningerne. ALT ER MULIGT! 

INSPIRATION. Spejl på siden, Kasse på top eller bund. Hylderne kan sættes hvor som helst.

Et møbel lige efter dine ønsker og mål!

Hos ziito.dk har du mulighed for at få bygget tøjstativer og møbler lige efter dine specifikke mål og ønsker. Da vi producerer alle produkter på vores eget værksted i Danmark, har vi mulighed for at tilbyde special-løsninger, som ikke findes på vores webshop. Det eneste vi har brug for er en simple tegning, med lidt mål. Du er også velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan snakke om dine ideer. Vi har lavet specialløsninger de sidste 5 år, så vi har helt sikkert et in-put til dit kommende projekt.

Vi har stor erfarning med specialløsninger, især indenfor butiksindretning og walk-in løsninger. Gennem årene har vi været med til at indrette over 100 tøjbutikker og et utal af private walk-ins, vi har derfor en vis erfaring, som vi vil elske at bruge på dit næste projekt. Intet projekt er for småt eller stor. Så selv hvis du skal bruge ét enkelt jernrør, så hjælper vi gerne.

Tøjstativ med plads til både skjorter og kjoler
Mange kunder ønsker et tøjstativ som både kan rumme t-shirt, skjorter, men også de lange kjoler og frakker. Derfor har vi gennem tiden lavet en del tøjstativer af typen Dress, hvor stativet er inddelt i to sektioner; nemlig én til skjorter i to niveauer og én til kjoler som er i fuld højde. Du kan se eksempler til vores Dress stativ nedenfor. Ønsker du et ligende stativ, skal du blot kontakte os med dine ønsker om design og mål.

Tøjstativ med skohylde
Mange af vores tøjstativer og reoler er født med hylder til sko eller accessories, men der er altid mulighed for at tilføje flere eller færre hylder. Hvis du har købt et tøjstativ uden hylder, er det desuden altid muligt at tilkøbe en hylde på et senere tidspunkt. På den måde kan du customize vores stativer, i takt med at behovet opstår.

Tøjstativ med kasse Kasser til opbevaring er et stort hit bland vores kunder - men det er også muligt at montere vores kasser på tøjstativer. Har du fx brug for opbevaring til dine strømper eller undertøj, så er en fastmonteret trakæsse ideel til opgaven. Kasser kommer i mål, så de passer til dit stativ og sætte nemt på med to unbrako skruer som medfølger kassen.

Materialer

Se tidligere projekter her For at få en ide om hvad vi kan lave af specialløsninger, finder du nedenfor en række af vores tidligere projekter - men lad dig endelig ikke begrænse af det. Slip fantasien løs og kontakt os for en pris.