undefined

Juletilbud 2018

 

00
00
00
00


Velkommen til Ziitos Juletilbud 2018

Er du klar til julens hyggelige shoppingdage? Juletiden venter lige om hjørnet, og hos Ziito er vi allerede begyndt at glæde os. Fra den 1. december 2018 går det løs, og du kan uden tvivl finde de bedste julepriser lige her på hjemmesiden. Velkommen til Juletilbud 2018 hos Ziito!

Information omkring tilbud

På ziito.dk, starter Julesalget den 1. december 2018 kl 00.01, hvor alle vores tilbud vil blive synlige. Der vil være tilbud under flere forskellige kategorier, også i blandt nogle af vores nyheder. Er det ikke en glædelig overraskelse?

Vores tilbud er tilgængelige i et begrænset antal, hvilket betyder at tilbuddene er gældende så længe lager haves.

Reservation i kurven

Når du har tilføjet et produkt til din kurv, er produktet reserveret i 30 min. Herefter vil det blive frigivet igen. Det gør vi for at være mest fair overfor alle. Derfor vil vi også anbefale, at du fjerner produkter fra din kurv, hvis du alligevel ikke ønsker at købe produktet. Bemærk at der kan opstå situationer, hvor et produkt har været noteret som udsolgt, men derefter bliver muligt at købe igen, hvis produktet bliver frigivet fra en kurv.

Vind Jule konkurrencer med Ziito

Følg os på vores Facebook side eller Instagram side hvor opdaterer løbende med opdateringer og praktisk information.

Vil du være en af de første til at få vores nyeste tilbud? 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VÆR EN AF DE FØRSTE
TIL AT OPDAGE VORES JULEtilbud 2018

Vær en af de første til at modtage vores juletilbud 

Få 10% på din første ordre


I julen vil der komme skarpe priser på produkter inden for langt de fleste af vores kategorier. Se dem alle sammen her og bliv inspireret allerede nu til hvad du skal holde ekstra øje med fra den 1. december 2018

Julegaveinspiration 2018

Julen er fyldt med hyggelige traditioner, men det kan være svært at nå det hele i december. Begynd derfor på juleforberedelserne allerede nu, så julefreden kan sænke sig. Det er lettere sagt end gjort, det ved vi – derfor har vi lavet en julegaveinspirationsindlæg til dig lige HER.

Alt vi ønsker er, at hjælpe dig! Ved at skære ekstra ned på priserne til jul i år, håber vi på at kunne hjælpe dig lidt på vej. Du vil bl.a. se tilbud på følgende produkter:

- Ziito Tøjstativ  
- Swing Tøjstativ
- Ziito Double Tøjstativ
- Bøjler

Er der ellers noget, vi kan hjælpe med?

Vil du vide mere eller måske lave research før julesalget? Så vil vi meget gerne hjælpe dig! Ziito er specialister inden for vores eget felt, og du er altid velkommen til at chatte, ringe eller skrive til os på kundeservice. Tøv ikke med at spørge os, hvis du gerne vil vide mere om vores produkter.

Ses vi til Julesalget 2018? Vi har i hvert fald startet nedtællingen!