Ziito søger

SoMe-praktikant søges


OPGAVER:

Opdatering af sociale kanaler
On-/offpage SEO
Billede- og videoredigering
Segmentering og analysering af målgrupper
Facebook og Google annoncering
Linkbuilding
Nyhedsbreve
Pressemeddelser


Periode: 3-6 måneder. Praktikforløbet er ulønnet. 

Vi er fleksible i forhold til dit studie. Stillingen er derfor på 37 timer med plads til du kan deltage i studieaktiviteter og eksamener ved siden af praktikforløbet.Hvem er Ziito?

Ziito producerer og sælger inventar til private, messer og butikker via E-Commerce. Vi har på få år etableret os i en række europæiske lande - men det stopper ikke her - Vi vil være markedsleder af kvalitets inventar til butikker og messer i hele europa. Til at nå den position har vi brug for de bedste hoveder inden for social media og e-commerce.

Jonas Oxholm
CEO Ziito

Vi søger

Hvem er du?

1

Kvalifikationer

Vi søger pratikanter som er uddannet indenfor markedsføring, kommunikation eller lign. Du skal have lyst til at arbejde med social media og SEO. Vi har internt i virksomheden stor viden om emnerne, så vi vil løbende lære dig op.

2

Personlighed

Vi er et ungt og dedikeret team hos Ziito. Hvor vidt du også er ung, spiller ingen rolle - men vi forventer at du er dedikeret som os. Vi vægter sammenholdet højt og alles meninger bliver hørt.

3

Erfaring

Hvor vidt du skal i praktik som en del af din uddannelse eller allerede er uddannet, men mangler et pratikforløb er underordnet. Vi vil løbende uddanne dig, så erfaring er mindre vigtigt - så længe den teoretiske viden er på plads.

For mere info, kontakt Jonas Oxholm

Tlf.: 42494739
Email: jos@ziito.dk
Web: www.Ziito.dk