Reoler – væghængte og på hjul

Skal dine reoler kunne mere end at organisere? Det mener vi hos Ziito.

Her forener vi unikke design og fleksibilitet, hvilket garanterer dig at anvendeligt produkt, du samtidig kan være stolt af at have hængende – eller stående! Her finder du nemlig både væghængte reoler samt reoler på hjul.

Vores reoler kan anvendes i alle rum – og naturligvis også til erhverv. Det rå design giver et perfekt sammenspil, uanset om du kombinerer det med bøger, kontorartikler eller brugskunst i hjemmet, eller vælger at fremvise smykker, herre- eller dametøj og meget andet i en butik.

 

Råt design gjort helt naturligt

”Lad os gentænke træindustrien”. Det foreslår vi selv, og det kommer til udtryk på tværs at de design, du ser i sortimentet.

Din nye reol er håndlavet med inspiration i de stærke og robuste nordiske træsorter. Træet kombinerer vi med stål, hvilket giver et råt industriel look, som træder perfekt frem som flotte kontraster til den klassiske skandinaviske indretning, der ofte kendetegner både private hjem og butiksindretning.

Særligt i rum med hvide vægge eller monokrome farver, springer træ- og stålelementerne i øjnene. Faktisk tør vi god at garantere, vores reoler med stål har et særpræg, der tiltrækker mange flere blikke end traditionelle indretningsmøbler. Det gør dem perfekte, hvis du vil fremhæve dine yndlingsobjekter i hjemmet eller have flere øjne på dine produkter i butikken.

 

Væghængte reoler

Vores væghængte reoler er skabt af solidt nordisk træ, hvilket gennemsyrer alle vores produkter, og er derudover designet med flotte kontrast- og komplementærfarver. Resultatet er et unikt produkt, som fås i mange farvekombinationer, der kan pifte rummet op.

For os er det vigtigt, at der er balance mellem den naturlige træsort og de flotte farver. Derfor ser du et levende produkt, hvor knaster og snit i træet stadig er synbare.

De væghængte reoler kan anvendes i alle rum, og kan kombineres med hinanden, hvis du søger et elegant farvespil til væggene.   

Reoler på hjul

Lås hjulene op og placer din reol lige hvor det passer dig. Vores reoler på hjul giver dig fuldkommen frihed til at flytte din reol efter dine indretningsønsker. Du kan både anvende den som traditionel reol eller bruge den som en rumdeler.

Uanset om du vælger at stille den op ad væggen eller dele rummet, skal det hårdføre stål og majestætiske nordiske fyrretræ nok sørge for, at din indretning bliver noget helt særligt.

Bemærk at reoler er skabt med god plads mellem hylderne. Det skaber en fantastisk ramme om dine yndlingsgenstande uden at designet pludselig virker klemt.

Bestil her fra webshoppen og få leveret med GLS pakkeshop i hele landet.