Design dit drømmestativ

SEND OS EN TEGNING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

1. Send en tegning med mål

For at vi kan give dig en pris på dit drømme-stativ, er alt vi skal bruge en simple tegning med mål. Herefter vender vi tilbage med en pris og evt kommentarer.
Er du i tvivl om designet, er du altid velkommen til at ringe og få rådgivning på tlf 70707749

2. Godkendelse af design

Når du modtager tilbuddet fra os, skal du blot godkende pris og design - så går vi igang med at producere dit stativ.

3. Levering og opsætning

Efter 3-6 hverdage modtager du dit nye stativ. Lige klar til at samle. Vi har allerede monteret de fleste dele, så opsætningen går som en leg.
Er du ikke den store håndmand/kvinde, så sender vi gerne en håndværker forbi for at hjælpe til.

Hvad siger andre kunder om os?

Et møbel lige efter dine ønsker og mål!

Hos ziito.dk har du mulighed for at få bygget tøjstativer og møbler lige efter dine specifikke mål og ønsker. Da vi producerer alle produkter på vores eget værksted i Danmark, har vi mulighed for at tilbyde special-løsninger, som ikke findes på vores webshop. Det eneste vi har brug for er en simple tegning, med lidt mål. Du er også velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan snakke om dine ideer. Vi har lavet specialløsninger de sidste 5 år, så vi har helt sikkert et in-put til dit kommende projekt.

Vi har stor erfarning med specialløsninger, især indenfor butiksindretning og walk-in løsninger. Gennem årene har vi været med til at indrette over 100 tøjbutikker og et utal af private walk-ins, vi har derfor en vis erfaring, som vi vil elske at bruge på dit næste projekt. Intet projekt er for småt eller stor. Så selv hvis du skal bruge ét enkelt jernrør, så hjælper vi gerne.

Tøjstativ med plads til både skjorter og kjoler
Mange kunder ønsker et tøjstativ som både kan rumme t-shirt, skjorter, men også de lange kjoler og frakker. Derfor har vi gennem tiden lavet en del tøjstativer af typen Dress, hvor stativet er inddelt i to sektioner; nemlig én til skjorter i to niveauer og én til kjoler som er i fuld højde. Du kan se eksempler til vores Dress stativ nedenfor. Ønsker du et ligende stativ, skal du blot kontakte os med dine ønsker om design og mål.

Tøjstativ med skohylde
Mange af vores tøjstativer og reoler er født med hylder til sko eller accessories, men der er altid mulighed for at tilføje flere eller færre hylder. Hvis du har købt et tøjstativ uden hylder, er det desuden altid muligt at tilkøbe en hylde på et senere tidspunkt. På den måde kan du customize vores stativer, i takt med at behovet opstår.

Tøjstativ med kasse Kasser til opbevaring er et stort hit bland vores kunder - men det er også muligt at montere vores kasser på tøjstativer. Har du fx brug for opbevaring til dine strømper eller undertøj, så er en fastmonteret trakæsse ideel til opgaven. Kasser kommer i mål, så de passer til dit stativ og sætte nemt på med to unbrako skruer som medfølger kassen.

Materialer

Se tidligere projekter her For at få en ide om hvad vi kan lave af specialløsninger, finder du nedenfor en række af vores tidligere projekter - men lad dig endelig ikke begrænse af det. Slip fantasien løs og kontakt os for en pris.